::ENGLISH::     ::HRVATSKI::
O nama Usluge Klijenti


 
Tko smo mi
NERONART.COM je jedna od najboljih hrvatskih agencija za interaktivni marketing i tehnologiju.
Od 2002. stvaramo vrhunske, korisniku orijentirane web stranice, popraćene interaktivnim marketingom i studijama za promociju i oglašavanje, vizualiziramo 3D svjetove i vodimo najzahtjevnije marketinške kampanje. Naš rad uključuje stroga testiranja uporabnosti stranica, istraživanja ciljanog tržišta, analize već postojećih stranica i tehnologija kao što su primjerice e-commerce sistemi, alati za upravljanje sadržajem te personalizacijom. Naš cilj je kroz korištenje interaktivnih tehnologija na najisplatljiviji način stvoriti vrhunsko iskustvo usluge koja donosi vrijednost Vašem poslu u Vašim klijentima.

Naše full-service usluge interaktivnog marketinga uključuju::

• Konzalting interaktivnih strategija
• Privlačenje klijenata
• Planiranje i zakup medija
• Kreativni razvoj (stvaranje vizualnog identiteta, dizajn, itd.)
• E-mail marketing
• Analiza i optimizacija učinkovitosti


NERONART.COM ova rješenja su pomogla brojnim tvrtkama u ostvarivanju dugoročnih planova u poslovanju. Ne samo i vidu privlačenja klijenata, nego u dugoročnom povećanju vrijednosti. Kao lider i marketinškoj industriji, NERONART.COM je 2006 proširio svoje usluge na 3D vizualizaciju i marketing izvan granica interneta. Od tada smo vodili mnoge uspješne marketinške kampanje koje su također uključivale i napredne SWOT analize.
 
 
Osnovan
2002
Uredi
Zagreb
Zeposlenih
9
Djelatnosti
Web dizajn
3D vizualizacije
Marketing
Grafički dizajn
SEO
 

Download profila tvrtke (1.139 KB)

NERONART.COMov marketinški doprinos će biti mješavina kreativnih ideja i savjeta izlučenih iz našeg znanja, veza i metoda. Proizvod će biti konačan marketinški plan s točno određenim ciljevima, prekretnicama, vremenskim tijekom, ovisnostima, proračunom, dobavljačima i partnerima.
U svrhu isporuke inteligentne promidžbe mi nudimo:

             • Marketinške i informacijske revizije
             • Analize konkurencije
             • Tehnološke trendove
             • Izvješća
             • Industrijske novosti


NERONART.COM može vam pomoći da ustanovite ciljana tržišta gdje možete stvoriti jedinstvenu vrijednost za vaše klijente, ali i održivu konkurencijsku prednost za vašu tvrtku. Mi pružamo podršku korak po korak u svrhu pripreme marketinškog plana. Pristup NERONART.COM je praktičan, razumljiv, strateški i globalan. On vodi klijenta kroz težak proces marketinškog planiranja na način koji je jednostavno za pratiti.

Za osobno upoznavanje s radom tvrtke NERONART.COM,
pošaljite nam e-mail na: neronart[@]neronart.com

Tko smo mi
Povijest
Partneri
Ljudi
Posao
e-mprove
 
 
NERONART.COM
NERONART.COM je jedna od najboljih hrvatskih agencija za interaktivni marketing i tehnologiju. Od 2002. stvaramo vrhunske, korisniku orijentirane web stranice, popraćene interaktivnim marketingom i studijama za promociju i oglašavanje, vizualiziramo 3D svjetove i vodimo najzahtjevnije marketinške kampanje.
Naš rad uključuje stroga testiranja uporabljivosti stranica, istraživanja ciljanog tržišta, analize već postojećih stranica i tehnologija kao što su primjerice e-commerce sistemi, alati za upravljanje sadržajem te personalizacijom.
Know more
ISTRAŽI
 
Tko smo mi
Povijest
Naša perspektiva
Partneri
Ljudi
Posao
e-mprove
Klijenti
 
 
USLUGE
 
Usluge
Digitalni marketing
Izrada web stranica
3D vizualizacije
Grafički dizajn
Proizvodi
NEROadmin
NEROshop
 
 
KONTAKT
 
Zagreb
   
   
 
NERONART.COM © 2008 NERONART d.o.o. Sva prava pridržana.