::ENGLISH::     ::HRVATSKI::
O nama Usluge Klijenti


 
Povijest

Korjeni nas vežu u mali ured U Zagrebu, gdje je 1998. osnivač NERONART.COM-a Neven Roginić prepoznao potencijal interaktivnih tehnologija - pomoć snaženju ljudi i organizacija u svrhu pribavljanja prednosti nad konkurencijom.

Naša jedinstvena veza s našim partnerima povećavala je vrijednost tvrtke, omogućavajući da pružimo još raznolikije usluge našim klijentima diljem svijeta. U 2004. širimo našu uslugu mrežnog marketinga i oglašavanja putem e-mprovea, našeg tada novoformiranog odjela za mrežni marketing.

NERONART.COM je danas snažna i sigurna tvrtka. Naš rad i naši cijenjeni klijenti omogućili su na da ostvarimo ugled pouzdanog lidera u sektoru interaktivnih usluga.

U vremenu kada poslovi doista započinu ovisiti o snazi njihovih interaktivnih investicija, NERONART.COM ostaje At a time when businesses are truly beginning to tap the power of their Internet investments, NERONART.COM ostaje dosljedan svojim korijenima - pomoć klijentima u ostvarenju prednosti kroz korištenje interaktivnih tehnologija.


Za osobno upoznavanje s radom tvrtke NERONART.COM,
pošaljite nam e-mail na: neronart[@]neronart.com

Tko smo mi
Povijest
Partneri
Ljudi
Posao
e-mprove
 
 
NERONART.COM
NERONART.COM je jedna od najboljih hrvatskih agencija za interaktivni marketing i tehnologiju. Od 2002. stvaramo vrhunske, korisniku orijentirane web stranice, popraćene interaktivnim marketingom i studijama za promociju i oglašavanje, vizualiziramo 3D svjetove i vodimo najzahtjevnije marketinške kampanje.
Naš rad uključuje stroga testiranja uporabljivosti stranica, istraživanja ciljanog tržišta, analize već postojećih stranica i tehnologija kao što su primjerice e-commerce sistemi, alati za upravljanje sadržajem te personalizacijom.
Know more
ISTRAŽI
 
Tko smo mi
Povijest
Naša perspektiva
Partneri
Ljudi
Posao
e-mprove
Klijenti
 
 
USLUGE
 
Usluge
Digitalni marketing
Izrada web stranica
3D vizualizacije
Grafički dizajn
Proizvodi
NEROadmin
NEROshop
 
 
KONTAKT
 
Zagreb
   
   
 
NERONART.COM © 2008 NERONART d.o.o. Sva prava pridržana.