::ENGLISH::     ::HRVATSKI::
O nama Usluge Klijenti


 
Posao u NERONART.COMu

Ponosni smo na nagradama priznati rad koji pružamo našim klijentima, a ponajviše ponosni smo na ljude koji to omogućuju. Zapošljavajući visoko talentirane i strastvene ljude u kreativnu i suradnjom ispunjenu atmosferu, mi smo u mogućnosti pomoći kako našim klijentima tako i našim zaposlenicima da uspiju.

Mi smo svjesni da postoji čitav jedan svijet izvan posla, a mi nastojimo pružati programe koji pomažu da ga i ispunite. S ozbiljnom predanošću fleksibilnosti na radnom mjestu i prednostima laptopa i drugih tehnoloških inovacija, mi možemo ponuditi našim ljudima osobni pristup koji im omogućava da uživaju u životu, i u uredu, i izvan njega. To je još jedan od mnogih razloga što čini NERONART.COM tako lijepim mjestom za rad.


Za posao u NERONART.COMu pošaljite CV
e-mail: posao[@]neronart.com

Tko smo mi
Povijest
Partneri
Ljudi
Posao
e-mprove
 
 
NERONART.COM
NERONART.COM je jedna od najboljih hrvatskih agencija za interaktivni marketing i tehnologiju. Od 2002. stvaramo vrhunske, korisniku orijentirane web stranice, popraćene interaktivnim marketingom i studijama za promociju i oglašavanje, vizualiziramo 3D svjetove i vodimo najzahtjevnije marketinške kampanje.
Naš rad uključuje stroga testiranja uporabljivosti stranica, istraživanja ciljanog tržišta, analize već postojećih stranica i tehnologija kao što su primjerice e-commerce sistemi, alati za upravljanje sadržajem te personalizacijom.
Know more
ISTRAŽI
 
Tko smo mi
Povijest
Naša perspektiva
Partneri
Ljudi
Posao
e-mprove
Klijenti
 
 
USLUGE
 
Usluge
Digitalni marketing
Izrada web stranica
3D vizualizacije
Grafički dizajn
Proizvodi
NEROadmin
NEROshop
 
 
KONTAKT
 
Zagreb
   
   
 
NERONART.COM © 2008 NERONART d.o.o. Sva prava pridržana.