::ENGLISH::     ::HRVATSKI::
O nama Usluge Klijenti


 
Web dizajn
Što čini Web stranice uspješnima? Naravno, važno je da stranice imaju dobar dizajn, ali je čak i važnije pružiti pozitivno iskustvo koje će barem malo olakšati život klijentima. Radi stvaranja takvog iskustva, mi postavljamo Vašeg klijenta u središte Vaše online promidžbe, dok im u isto vrijeme olakšavamo razumijevanje onoga što im želite poručiti.

U svrhu razumijevanja Vaših klijenata mi stvaramo "persone" koje predstavljaju Vaš ciljani segment klijenata. Mi čak i imenujemo svaku personu, tako na primjer stvorimo Peru.
Zatim se stalno iznova pitamo, "Što bi Pero želio od abc.com-a?"
Naravno da je to mnogo kompleksnije od ovog primjera, ali nam persone uistinu pomažu da se koncentriramo na ono bitno...Vaše klijente.
.
Mi ćemo također s Vama raditi da ujednačimo potrebe klijenata i poslovne zahtjeve.
U najranijim godinama Interneta neke kompanije bile su iznimno uspješne u okretanju prema svojim klijentima, ali su zaboravile na svoj posao i profit. (sjećate li se Kozmo.com-a i Webvan-a?)

Ključno je da svaka web stranica ima definirane poslovne ciljeve i izmjeren pretpostavljeni povrat uloženih sredstava. Najbolje web stranice su stvorene u presjeku onoga što Vaši klijenti žele, onoga što Vi želite da oni žele te Vaše ukupne poruke koju predstavlja Vaš Brand. Temeljem razumijevanja ovih triju faktora, prave tehnologije se mogu i primijeniti.

Budući da se Vaš posao stalno mijenja i napreduje, Vaše web stranice bi to trebale također.
Mi vjerujemo da je razvoj webajedan dinamičan, interaktivan proces koji bi se trebao stalno mijenjati temeljen na novim informacijama o Vašim klijentima, tržištu i proizvodima koje nudite. Jednom kada se upoznamo s ovim elementima, informacijska slika će sjesti na svoje mjesto.

Ako želite saznati više o tome kako stvaramo korisniku orijentirane web stranica za naše klijente, kontaktirajte nas: neronart[@]neronart.com

Što mi radimo
Web dizajn
3D vizualizacije
Grafički dizajn
Mrežni marketing
Intranet i portali
Testiranje uporabljivosti
Marketing
NEROshop - internet trgovina
NEROadmin - CMS
 
 
NERONART.COM
NERONART.COM je jedna od najboljih hrvatskih agencija za interaktivni marketing i tehnologiju. Od 2002. stvaramo vrhunske, korisniku orijentirane web stranice, popraćene interaktivnim marketingom i studijama za promociju i oglašavanje, vizualiziramo 3D svjetove i vodimo najzahtjevnije marketinške kampanje.
Naš rad uključuje stroga testiranja uporabljivosti stranica, istraživanja ciljanog tržišta, analize već postojećih stranica i tehnologija kao što su primjerice e-commerce sistemi, alati za upravljanje sadržajem te personalizacijom.
Know more
ISTRAŽI
 
Tko smo mi
Povijest
Naša perspektiva
Partneri
Ljudi
Posao
e-mprove
Klijenti
 
 
USLUGE
 
Usluge
Digitalni marketing
Izrada web stranica
3D vizualizacije
Grafički dizajn
Proizvodi
NEROadmin
NEROshop
 
 
KONTAKT
 
Zagreb
   
   
 
NERONART.COM © 2008 NERONART d.o.o. Sva prava pridržana.