::ENGLISH::     ::HRVATSKI::
O nama Usluge Klijenti


 
Mrežni marketing
Sa internetom geslo "stvori, a oni će doći" je iluzorno razmišljanje. Zato smo mi u NERONART.COM-u stvorili jedan poseban odjel, e-mprove, koji se bavi isključivo povećanjem prometa Vaših stranica.

Mi imamo veliku odgovornost prema našim klijentima. Pokrivamo širok spektar disciplina od planiranja, analize i istraživanja radi stvaranja marketinških ciljeva, izbor ključnih riječi, profiliranje ciljane publike, trendova i prilika jedinstvenih za svakog klijenta pojedinačno.

Naš tim ima prilično veliko iskustvo u tradicionalnom marketingu i oglašavanju, sve to uz jedan inovativan pogled na medije. Kreativni i media servis u e-mproveu su jedan tim, a ne dvije odvojene grupe. Niti jedna od disciplina ne postoji sama za sebe. Mi shvaćamo da trebate biti kreativni kako bi se izdvojili iz konkurencije, ali morate biti svjesni rezultata koji će proizaći iz kreativne poruke i vizualizacije koju mi proizvedemo. Upravo to je jedno od naših skrivenih oružja koja su nas učinila pionirima u ovoj razmjerno novoj industriji koji nikada ne prestaju stvarati izvanredne rezultate klijentima. Naša kreativna stručnost je potpuna usluga koja nas svrstava u sam vrh interaktivnih zakupaca medijskog prostora, te nam to omogućava da postignemo najbolje uvijete zakupa, a time ostvarimo najvišu vrijednost za investicije naših klijenata.

Naša odgovornost naspram klijenta ne prestaje u trenutku kada on odobri naš marketinški program. To je samo početak.
Nas zanima:

• Kako su Vaši klijenti prihvatili naš rad?
• Kako se komuniciraju s Vama?
• Kako utječe njihovo mišljenje na Vaš brand?
• Što vodi ove promjene te kako sve to možemo dodatno   poboljšati?


Konačno, mi Vam pomažemo ostvariti Vaše poslovne ciljeve na najrazumljiviji način; pretraživanjem, izvješćivanjem i optimizacijom načina za svaku kampanju.

Da bi saznali više o e-mproveu posjetite e-mprove web ili nas izravno kontaktirajte:
e-mprove[@]neronart.com

Što mi radimo
Web dizajn
3D vizualizacije
Grafički dizajn
Mrežni marketing
Intranet i portali
Testiranje uporabljivosti
Marketing
NEROshop - internet trgovina
NEROadmin - CMS
 
 
NERONART.COM
NERONART.COM je jedna od najboljih hrvatskih agencija za interaktivni marketing i tehnologiju. Od 2002. stvaramo vrhunske, korisniku orijentirane web stranice, popraćene interaktivnim marketingom i studijama za promociju i oglašavanje, vizualiziramo 3D svjetove i vodimo najzahtjevnije marketinške kampanje.
Naš rad uključuje stroga testiranja uporabljivosti stranica, istraživanja ciljanog tržišta, analize već postojećih stranica i tehnologija kao što su primjerice e-commerce sistemi, alati za upravljanje sadržajem te personalizacijom.
Know more
ISTRAŽI
 
Tko smo mi
Povijest
Naša perspektiva
Partneri
Ljudi
Posao
e-mprove
Klijenti
 
 
USLUGE
 
Usluge
Digitalni marketing
Izrada web stranica
3D vizualizacije
Grafički dizajn
Proizvodi
NEROadmin
NEROshop
 
 
KONTAKT
 
Zagreb
   
   
 
NERONART.COM © 2008 NERONART d.o.o. Sva prava pridržana.