::ENGLISH::     ::HRVATSKI::
O nama Usluge Klijenti


 
3D Vizualizacije

Ne bi li bilo izvrsno da možete fizički projicirati svoju viziju na ekran kako bi ju svi mogli vidjeti?

Do tada kada ćemo imati USB utore u našim glavama da bi emitirali naše vizije, 3D prikaz i animacija je sljedeća najbolja stvar za oživljavanje vaših planova i konstrukcija čak i prije nogo su one uopće izgrađene.

Tko može profitirati od usluge 3D vizualizacije?

Ako ste arhitekt, dizajner interijera, građevinar, agent za nekretnine ili marketinška agencija, a zaduženi ste za promociju objekta...Vi trebate NERONART.COM kako bi Vašu viziju i ostvario.

Što NERONART.COM može ponuditi u smislu arhitekturalne vizualizacije

3D Renderi

Fotorealistični 3D modeli stvoreni iz vaših skica ili CAD datoteka. U ovom kontekstu možemo kreirati realistične scene interijera i eksterijera, okoliša s drvećem, travom, ljudima, autima, noćne i dnevne scene, čak i vanjsko dnevno svijetlo može biti zasnovano na stvarnim uvjetima usklađenim prema geografskim koordinatama i kalendarski točnim podacima.

Fotomontaža

Ova tehnika uključuje smještaj 3D modela unutar fotografije u svrhu što realnijeg predočenja konačne situacije.

3D tlocrti

Zahtjevaju standardan pristup u svrhu pružanja jednostavnih i razumljivih planova u suvremenoj 3D tehnici. 3D tlocrti prikazuju točan plan soba kat po kat bez smetanja krova u svrhu što zornijeg prikaza čitavog prostora. Poprečni presceci također mogu biti prikazani neovisno o smjeru osi. Prostorije su kompletno namještene, a namještaj se može po želji klijenta dizajnirati ili odabrati.

Animacije -- Preleti i prohodi

Preljepo renderirane animacije su najbolji način da oslikate svoju viziju. Ovo je najkreativniji način da prikažete svojoj publici svoj naum. Možemo animirati prelete iz pričje perspektive za vizualizacije eksterijera ili prohode iz prvog lica duž Vašeg interijera. Sve animacije su pripremljene u HD kvaliteti, uključuju komentare u obliku titlova ili glasovnih podloga. Također animacije su obogaćene glazbenom pozadinom i zvučnim efektima.

Virtual prohodi

Ovaj oblik prikaza omogućuje klijentima da se kreću unutar 3D prostora, hodajući od prostorije do prostorije istražujući sve kutke planirane građevine. Ovo može biti posebno interesantno za prikazivanje na Vašim korporativnim web stranicama.

Da bi saznali nešto više o 3D vizualizacijama, slobodno nas kontaktirajte: neronart[@]neronart.com

Što mi radimo
Web dizajn
3D vizualizacije
Grafički dizajn
Mrežni marketing
Intranet i portali
Testiranje uporabljivosti
Marketing
NEROshop - internet trgovina
NEROadmin - CMS
 
 
NERONART.COM
NERONART.COM je jedna od najboljih hrvatskih agencija za interaktivni marketing i tehnologiju. Od 2002. stvaramo vrhunske, korisniku orijentirane web stranice, popraćene interaktivnim marketingom i studijama za promociju i oglašavanje, vizualiziramo 3D svjetove i vodimo najzahtjevnije marketinške kampanje.
Naš rad uključuje stroga testiranja uporabljivosti stranica, istraživanja ciljanog tržišta, analize već postojećih stranica i tehnologija kao što su primjerice e-commerce sistemi, alati za upravljanje sadržajem te personalizacijom.
Know more
ISTRAŽI
 
Tko smo mi
Povijest
Naša perspektiva
Partneri
Ljudi
Posao
e-mprove
Klijenti
 
 
USLUGE
 
Usluge
Digitalni marketing
Izrada web stranica
3D vizualizacije
Grafički dizajn
Proizvodi
NEROadmin
NEROshop
 
 
KONTAKT
 
Zagreb
   
   
 
NERONART.COM © 2008 NERONART d.o.o. Sva prava pridržana.